#1 - 20 december 2022 - 36 min. - link link is gekopieerd

Holie

Valentijn van Santvoort

Powered by RedCircle

Valentijn van Santvoort is co-founder en ‘chief brand’ van Holie, een onbijtgranen-merk dat krokante muesli en granola op de markt brengt en zichzelf aanprijst als ‘The world’s most healthy breakfast’. Dat betekent zoveel als dat er geen suiker wordt toegevoegd aan het product. Valentijn begon zijn carrière als strateeg in de reclame. Hij leerde het vak bij Lemz, een bureau dat al vroeg bezig was met ‘purpose-driven marketing’. Vandaar dat hij op een gegeven moment, bij andere bureaus, een beetje cynisch werd van het vak. Hij stapte eruit en richtte in 2015 de startup Wanderbrief op, een platform voor digital nomads. In 2019 sloot hij zich aan bij de andere founder van Holie, Merick Schoute.