#2 - 11 mei 2023 - 35 min. - link link is gekopieerd

Naïf

Jochem Hes

Powered by RedCircle

Jochem Hes is co-founder (samen met Sjoerd Trompetter) van Naïf, een babyverzorgingsmerk. Ze maken producten die niet alleen goed zijn voor de huid, maar ook voor de natuur. Niet zo’n gek idee als je je realiseert hoeveel rommel er wordt gemaakt door de personal care markt. Jochem studeerde Bedrijfskunde in Groningen en begon zijn carrière bij Unilever. Daarna werkte hij een tijdje bij Google om digitale tools te verkopen aan FMCG-merken. Maar hij miste het fysieke product – dat je bijvoorbeeld onder je oksels kunt spuiten of op je brood kunt smeren. En hij had altijd al de droom om zelf iets te beginnen. Tien jaar geleden, toen hij kinderen kreeg, kwam alles samen, want waarom waren er geen goede baby-producten, vroeg hij zich af?